header banner
Default

Er zijn drie redenen waarom Bitcoin-liefhebbers Blackrock niet bang hoeven te zijn


Bitcoin (BTC) miljardair Michael Saylor, medeoprichter van MicroStrategy, geeft drie redenen waarom je als bitcoin bezitter niet bang hoeft te zijn voor de inmenging van grote instituties in de crypto markt. In de podcast Coin Stories vraagt gastvrouw Nathalie Brunell aan Saylor hoe hij kijkt naar de komst van grote bedrijven als BlackRock naar de bitcoin markt.

Saylor benadrukt dat deelname van derden en bedrijven in de markt onvermijdelijk is. Hij verklaart dat we voorbereid moeten zijn op het feit dat iedereen bitcoin zal gebruiken, maar dat we niet bang hoeven te zijn voor de verschillende manieren waarop mensen en bedrijven bitcoin willen integreren.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Bitcoin adoptie door de maatschappij

VIDEO: BlackRock CEO: "There Is An AVALANCHE Coming For Bitcoin" Larry Fink 2024 Bitcoin Prediction
Jamie Tree

Tijdens een recent interview meldt Brunell dat bitcoin fans helemaal niet staan te springen op de komst van grote instituties. Zij zien de digitale munt liever gedecentraliseerd en in handen van veel particuliere gebruikers.

Brunell zegt dat veel bitcoin eigenaren hun vertrouwen hebben verloren in de grote Wall Street-bedrijven omdat deze firma’s volgens hen een bijdrage hebben geleverd aan het uithollen van de Amerikaanse arbeider. Saylor zegt hierover dat de maatschappelijke acceptatie van bitcoin juist zal zorgen voor veel gebruikersvoordelen.

Advertisement

De drie belangrijkste redenen

VIDEO: What Blackrock Is REALLY Doing With Bitcoin?
Lark Davis

Saylor geeft drie redenen waarom bitcoin bezitters niet bang hoeven te zijn voor de bemoeienis van grote instituties. Op politiek niveau zullen grote entiteiten zoals steden en landen bitcoin waarschijnlijk in hun schatkist willen opnemen. Dit vereist een soort gedeelde of custodiale verantwoordelijkheid, wat een natuurlijke evolutie is en geen centralisatie.

“De burgemeester van New York is nog steeds de burgemeester van New York. Tenzij je ontdoet van New York City, Californië of IJsland, zullen politieke redenen de behoefte aan bewaarders betekenen.”

Vanuit een technisch perspectief zullen er verschillende layers van oplossingen zijn. Het Lightning Network zal zorgen voor snelle transacties, terwijl custodiale platforms zoals Apple of JPMorgan zorgen voor bredere integratie. Deze technische integraties verbeteren de functionaliteit en toegankelijkheid van bitcoin.

Op een menselijk niveau zijn er situaties waarin individuen, vanwege leeftijd of gezondheid, een vertrouwde derde partij nodig hebben om hun bitcoin te beheren. Dit toont de flexibiliteit en veelzijdigheid van bitcoin in het voldoen aan diverse menselijke behoeften.

Bitcoin-mining nu voor iedereen! ⚡⛏️ €500 korting via Crypto Insiders! Advertentie Rollman Mining

Bitcoin bezit van MicroStrategy

VIDEO: BLACKROCK IS GOING ALL IN ON BITCOIN! THEY SAY 84.9% BITCOIN ALLOCATION IS OPTIMAL!
My Financial Friend

Het Amerikaanse software bedrijf MicroStrategy is één de grootste beursgenoteerde bitcoin houders en kocht onder leiding van Saylor eerder dit jaar nog voor meer dan $340 miljoen aan BTC. Met deze aankoop kwam het totale bezit destijds op 152.333 BTC uit met een geschatte waarde van ongeveer 4,5 miljard dollar.

Sources


Article information

Author: Christopher Lara

Last Updated: 1698933843

Views: 820

Rating: 4.3 / 5 (79 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Christopher Lara

Birthday: 1992-07-19

Address: 2234 King Street Apt. 654, Stanleyton, ME 73371

Phone: +4131977256423345

Job: Network Administrator

Hobby: Pottery, Juggling, Badminton, Hiking, Rowing, Yoga, Playing Chess

Introduction: My name is Christopher Lara, I am a radiant, Adventurous, important, unguarded, expert, variegated, intrepid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.