header banner
Default

Crypto Insiders verduidelik die unieke verandering in die koers


In dit artikel presenteren we een uitgebreide analyse van fantom (FTM), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Fantom is een geavanceerd blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn hoge doorvoersnelheid en efficiëntie.

Nog geen FTM in je bezit? Let dan goed op! Dankzij deze situatie kun je mogelijk goed profiteren van de inzichten die onze analisten bieden. Zij duiken wekelijks in meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun persoonlijke handelsstrategieën met meer dan 1.000 leden.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijkje in de handelsstrategieën van onze analisten.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Technische analyse fantom (FTM) koers

VIDEO:

De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs een nieuwe FTM analyse na de snelle daling die de koers maakte. Zij zeiden het volgende in de Premium omgeving:

“Sinds onze laatste blik op FTM heeft de munt een indrukwekkende wave omhoog laten zien. Na deze beweging is de temperatuur wat gedaald, maar er schijnt hoop aan de horizon.

De koers heeft steun gevonden bij de maandelijkse pivot (MPP), een belangrijk prijspunt dat de gemiddelde prijs van de vorige maand weergeeft. Bovendien heeft de blauwe steunzone, tussen $0,1926 en $0,1968, de koers mooi opgevangen, wat een nieuwe stijging suggereert.

Momenteel bevinden we ons in de groene koopzone, de plek waar we een trendomkeer hadden geanticipeerd, en de koers lijkt onze opwaartse verwachtingen te bevestigen. Vanuit dit perspectief zetten we ons vizier op een stijging richting de grijze zone rond de $0,2305.”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO:

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO:

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Allen Rios

Last Updated: 1698624362

Views: 763

Rating: 5 / 5 (95 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allen Rios

Birthday: 1998-11-01

Address: 66648 Julie Island, Heatherhaven, WV 55098

Phone: +4217390463951094

Job: Pilot

Hobby: Animation, Stargazing, Aquarium Keeping, Meditation, Gardening, Bowling, Card Collecting

Introduction: My name is Allen Rios, I am a Adventurous, receptive, enterprising, striking, clever, unguarded, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.